fbpx

Elenan blogi
digimarkkinointi ja brändistrategiat

Elena Sonne – Digital Business Coach

”Elenan blogi” on pienyrittäjän apulainen yrityksen toimintaan. Tässä löydät paljon mielenkiintoisia, höydyllisiä ja ilmaisia materiaalia, vinkkejä, menetelmiä ja opastuksia yrityksen markkinoinnista, digistrategiasta, brändin rakentamisesta ja myyntien kehittämisestä.

Myyntisuppilo sisältömarkkinoinnissa

Myyntisuppilo on myyntien ja sisältömarkkinoinnin työkalut, jonka avulla kuvataan ja tehostetaan yrityksen myyntiprosesseja. Tässä blogissa kerron mikä on myyntisuppilo ja sen toiminta periaatteen sisältöä suunnittelussa. Blogi on tarkoitettu yrittäjille, jotka tarvitsevat tehostaa myyntiprosessia digimarkkinointissa. Myyntisuppilo – menetelmän avulla pystyt hallinnoida ja kehittää yrityksessäsi myyntiprosessien eri vaihteita – asiakkaiden hankinnasta kauppojen loppuun saattamiseen

Lue lisää

sinisen meren strategia

Markkinoinnissa käytetään termejä sinisen meren strategia ja punainen meri. Punainen meri tarkoittaa markkinoita, joilla kaikki ovat, kilpailu asiakkaista on kovaa ja omaa toimintaa peilataan koko ajan kilpailijoihin.

Yksinkertaisesti selitettynä sinisen meren strategia on uusien, kilpailemattomien markkinoiden luomista, joka tekee kilpailusta muiden yritysten kanssa merkityksetöntä. Pääperiaate on erottua kilpailijoista ja rakentaa omille tuotteille tai palveluille painopisteet niin, että niillä on asiakkaalle merkittävämpi arvo kuin kilpailijoiden tarjoamilla tuotteilla. Lisäksi sinisen meren strategia on brändin luomista, josta yritys hyötyy vielä pitkään.

Lue blogi ja ota vinkit talteen!

Blogi Sinisen meren strategia

Olen ollut vuodesta 2007 liikejohdon ja Venäjän markkinoinnin asiantuntija. Vuodesta 2018 työskentelen digimarkkinoinnin parissa. Lue lisää minun tarinan

Haluatko neuvotella, keskustella, sopia tai verkostoitua? 

Jätä soittopyyntö tai varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.