Moi! 

Olen Elena Sonne, kouluttaja ja business-strategian valmentaja, erikoistunut myyntien kasvattamiseen digikanavien avulla sekä digi- ja neuromarkkinointiin. Tällä hetkellä toimin yrittäjänä yrityksessäni
Elena Sonne / Sonne Consult

Olen ollut yrittäjänä jo vuodesta 2007, olin rakentamassa tehdasta ja toimin siellä yli 10 vuotta liiketoimintajohtajana. Vuosien aikana olen suorittanut useita eri tutkintoja mm. Diplomi-insinöörin tutkinnon, yrittäjän erikoisammattitutkinnon ja Tradenomi tutkinnon. Olen ollut käynnistämässä useita yrityksiä vuosien varrella. Yritykseni tarjoaa uutta teknologiaa hyödyntävät koulutukset ja kurssit yrityksen digistrategian rakentamisesta nollasta tai auttaa tehostamaan jo olemassa olevaa strategiaa. Pääpaino koulutuksissa on sinisen meren strategiassa, nykyaikaisessa sisältömarkkinoinnissa, joka sisältää myyntisuppilon sekä asiakkaan ostopsykologian.

KUN SUORITIN TRADENOMI TUTKINTOA…

Vuonna 2018 aloitin kirjoittamaan opinnäytetyötä digimarkkinointi suunnitelmasta Tradenomi tutkinnon ohessa. Sen jälkeen kiinnostuin digimarkkinoinnista niin paljon, että syvensin aiheen muihin kursseihin. Muun muassa sisältömarkkinointiin, myyntisuppiloon ja maksulliseen mainontaan kansainvälisesti.

Kävin monia kursseja kahden vuoden aikana, mutta yhdessäkään ei ollut yhtenäistä ja kokonaisvaltaista kokonaisuutta digistrategiaa ajatellen.

Etsin ja kokosin itse parhaat tulokset kaikista koulutuksista ja otin käyttöön hyväksi havaitsemani menetelmät. Kokeilin menetelmiä yritykselläni Sonne Style ja sain 3 225 seuraajaa vain neljässä kuukaudessa.

Digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet alkoivat kiinnostaa minua valtavasti, kun sain itselleni kokonaiskuvan mitä kaikkea tähän asiaan liittyy, mitä siitä pitää tietää, jos haluaa tuloksia ja mitä mahdollisuuksia se antaa yrittäjälle.

Tästä palapelistä olen tehnyt uudenlaisen Digipraktiikkakoulutukseni. Tarkoituksena on opastaa yrittäjiä askel askeleelta, miten rakennetaan itse järkevästi toimiva digistrategia, jotta saadaan tuloksia nopeasti eikä tarvitse käyttää kalliita markkinointi yrityksiä tekemään asioita puolestaan.

Digipraktiikan lisäksi tällä hetkellä minulla on tarjolla️:

  • Digityöpajat: verkkokoulutus kolmessa tapahtumassa, joiden avulla osaat laittaa kuntoon digikanavasi ja rakentaa toimivan digitaalisen strategian yrityksellesi.
  • Yksityiset oppitunnit yrittäjille: syvennytään aihealueisiin, joilla tuen tarve on suurinta.
  • Konsultaatiot digimarkkinoinnista ja erityisesti venäjän markkinoinnista.
  • Maksullisen Facebook ja Instagram mainonnan ja markkinoinnin palvelut

SISÄLTÖMARKKINOINTI JA YRITYKSEN MYYNTIKANAVIEN RAKENTAMINEN ON MINUN LEMPIASIA

Koulutuksen jälkeen yrityksen digitaaliset kanavat myyvät yrityksen puolesta ja tuovat uusia asiakkaita.

TÄRKEINTÄ MINULLE ON HALU AUTTAA…

Yrityksen perustaminen on aina iso prosessi ja vaatii valtavasti resursseja yrittäjältä. Digipraktiikan suunnittelu on ollut valtava ja vaativa projekti, mutta suurin motivaatio minulle on halu auttaa starttaavia- ja pienyrittäjiä menestymään toimivan digistrategian avulla  ja neuvoa, miten vältetään niitä virheitä jo heti alussa, joita itse olen tehnyt. Koulutukseni jälkeen yrittäjä osaa itse rakentaa kannattavan ja menestyvän yrityksen digistrategian avulla.